Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

Novinarsko središče

HITACHI NA ISE PREDSTAVLJA INOVACIJE IN SMERNICE ZA PRIHODNOST PROJEKCIJ

Vodilne inovacije na področju LCD projektorjev odpirajo nova aplikacijska področja in znižujejo celotne stroške lastništva

Hitachi Digital Media Group bo na ISE od 3. do 5. februarja 2009 predstavila najnovejše rešitve s področja LCD projekcij, vključujoč drugo generacijo revolucionarnih projektorjev z ultra kratkim dometom in popolnoma nove, visoko tehnološke profesionalne modele. Velik delež projekcij na displej vključuje najnovejše različice Hitachijevih naprednih, navidezno brez vzdrževanja, hibridnih zračnih filtrov in neorganskih LCD panelov z dolgo dobo delovanja, kar zagotavlja tako občutno nižje stroške lastništva, kot tudi manj elektronskih odpadkov.

“Naša prisotnost na ISE je priložnost za predstavitev Hitachijevih nadaljevanih inovacij za oskrbo potrošnikov z verodostojnimi rešitvami na področju projekcij, predvsem z zagotavljanjem dolgoročne vrednosti in zmožnosti za nove načine uporabe projekcij. Nova aplikacijska področja, boljša učinkovitost in osredotočenje na zniževanje celotnih stroškov lastništva, vse to lahko obiskovalci spoznajo na naši stojnici in se pobližje seznanijo s prihodnostjo projekcij," je dejal Axel Kutschke, višji vodstveni uslužbenec, prezentacijski izdelki pri Hitachi Digital Media Group. “Naj bo kjerkoli, Hitachi zagotavlja potrošnikom zanesljivo, fleksibilno, vredno in kakovostno rešitev za zadovoljitev njihovih zahtev.

Na občudovanja vredni Hitachijevi stojnici si boste lahko ogledali štiri A1 projektorje z ultra kratkim dometom, vključujoč tudi nov model ED-A101, ki ga lahko uporabite pri različnih aplikacijah, vključujoč tudi interaktivne digitalne table, Wii igralne konzole, interaktivne table in rešitve za projiciranje na mizo. Te predstavitve so le del širokega področja aplikacij, ki jih zagotavljajo izjemno kratki projekcijski dometi teh modelov, upoštevajoč da slednji projicirajo sliko velikosti 60” (152,4 cm) z razdalje le 42 cm od središča ogledala.

Najnovejši profesionalni modeli bodo postavljeni tako, da bodo projicirali velikansko, 11 metrsko ležečo sliko na frontalni del stojnice, zato boste slednjo lahko opazili kjerkoli v razstavni dvorani. Fleksibilnost svoje družine pa bo predstavljal CP-SX12000, z osupljivimi 7000 lumni svetilnosti, SXGA+ ločljivostjo, širokim izborom optičnih objektivov in zračnim filtrom za 10.000 ur delovanja.

Na stojnici bodo predstavljeni tudi ED-X40, popolnoma nova admiralska ladja na področju izobraževanja, ki zagotavlja izjemno dolge intervale vzdrževanja in CP-SX635 z SXGA+ ločljivostjo, ki vključuje tudi neorganski LCD panel ter sijočo 10 bitno barvno procesiranje. Predstavljen bo tudi mobilni CPX4 z možnostjo hitrega in enostavnega povezovanja v omrežje, ter CP-X809, katerega odlikuje hibridni filter z dolgo dobo delovanja in tako nižjimi celotnimi stroški lastništva.


Za dodatne informacije kotaktirajte

Lucy Hearn
Marketing Manager
Digital Media Group

Hitachi Europe Limited
Whitebrook Park
Lower Cookham Road
Maidenhead
SL6 8YA

Tel: 0044 (0) 1628 585 084
Fax: 0044 (0)1628 585163
Lucy.Hearn@Hitachi-eu.com


<< NAZAJ

NAROČILO NA NOVINARSKE PREDSTAVITVE

Prijavite se za prejem najnovejših novinarskih predstavitev digitalnih medijev Hitachi naravnost na vaše omizje.