Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

Novinarsko središče

HITACHI RAZŠIRJA ŠIROKOZASLONSKE MOŽNOSTI Z NOVIMI WXGA LCD PROJEKTORJI

Pravi širokokotni projektorji prinašajo razmerje slike 16:10 v večnamenska in montažna okolja

Praga, 1. december - Skupina Hitachi Digital Media Group je danes naznanila razširitev WXGA širokozaslonskega formata v celotni kolekciji LCD projektorjev s predstavitvijo modelov CP-WX410 in CP-WX625. Z enakimi “HD-ready” zmožnostmi kot ultra prenosljivi CPX3, ki je bil predstavljen spomladi, ta dva nova modela prinašata resnično razmerje 16:10 kolekcijama večnamenskih in montažnih projektorjev, saj je tako razmerje pomembno za dobro združljivost z modernimi prenosniki. Oba modela koristita tudi hibridni zračni filter z dolgo življenjsko dobo, ki praktično ne potrebuje vzdrževanja in zmanjša tako stroške lastništva kot tudi škodljive učinke projektorja na okolje.

“S širokim zaslonom v razmerju 16:10, ki je standardno za poslovne prenosnike, Hitachi sedaj ponuja celotno kolekcijo projektorjev, ki ustrezajo marketinškemu trendu in zagotavljajo, da so predstavitve prikazane tako, kot so si uporabniki zamislili. S kombinacijo širokega zaslona, “HD-ready” združljivostjo in delovanjem praktično brez vzdrževanja, ti novi modeli zagotavljajo dobro naložbo v prihodnost in nizke stroške,” je povedal Axel Kutschke, glavni direktor skupine izdelkov za predstavitve za Hitachi Digital Media Group.

Oba projektorja vsebujeta popularne lastnosti za izboljšanje priročnosti, enostavnosti, varnosti ter kvalitete predstavitve, ki jih najdete na večini Hitachijevih projektorjev. Funkcionalnosti, kot so poimenovanje vhodnih virov, prednastavitve ločljivosti, načini “whiteboard (bela podlaga)”, “blackboard (črna podlaga)” in “greenboard (zelena podlaga)”, hitri vklop in izklop ter sprememba frekvence IR daljinskega upravljalnika napravijo modele še lažje za uporabo, medtem ko novi funkciji “My Button (Moj gumb)” in “My Text (Moje besedilo)” omogočata enostavno personalizacijo. Ugledne Hitachijeve varnostne lastnosti vključujejo detektor premikanja, večnivojske PIN kode, zaklepanje “My Screen (Moj zaslon)”, varnostno nalepko ter izboljšan varnostni drog, ki sedaj sprejme večjo verigo. Obširne možnosti povezljivosti vključujejo HDMI vhod na obeh modelih. Oba imata tudi dnevni način, izenačevalno korekcijo game, zmanjševanje šuma in progresivno skeniranje za zagotavljanje visoke kakovosti slike. Kljub razliki v velikosti in namembnosti sta oba modela izjemno tiha, saj proizvedeta le 29 dB v načinu “Whisper (Šepet)”.

CP-WX410
Soroden modelu CP-X401, novi CP-WX410 iz svojega kompaktnega ohišja iztisne neverjetno zmogljivost. S 3000 lumni in kontrastnim razmerjem 500:1, ta 3LCD WXGA projektor z ločljivostjo 1280 x 800 prikazuje svetle in žive slike, primerne za mnogo različnih okolij. Tih, prenosljiv, a vendar varen CP-WX410 je dovolj zmogljiv celo za stalno montažo v velike prostore in izobraževalna okolja.

“Kot najnovejši v družini, ki koristi novi hibridni zračni filter, zasnovan za vsaj 4000 ur normalne uporabe, novi WXGA CP-WX410 ponuja vsestranskost, kompatibilnost in veliko kupno moč,” nadaljuje Axel Kutschke.

CP-WX625
Tudi montažni projektor CP-WX625 vsebuje novi hibridni filter, ki skupaj z omrežnim nadzorom in nadzorno programsko opremo, ki samodejno pošlje e-poštna opozorila na bližajočo se servisno zahtevo, zagotavlja praktično nično potrebo po vzdrževanju. Ta 4000-lumenski model zagotavlja svetle in visokokontrastne (1000:1) slike s pomočjo aktivne leče, ki je v uporabi na najboljših domačih sistemih za projiciranje.

“Novi CP-WX625 zapolni marketinško potrebo po resnični združljivosti s širokimi zasloni ter zmanjša skupne stroške lastništva, obenem pa nadaljuje tradicijo Hitachijevih projektorjev serije 600, ki strankam ponuja kakovost, zanesljivost, zmogljivost in enostavnost v nepremagljivem paketu za montažno uporabo,” dodaja Axel Kutschke.

Dobavljivost
Hitachi CP-WX410 in CP-WX625 sta v Evropi na voljo od novembra 2008.


Za dodatne informacije kotaktirajte

Lucy Hearn
Marketing Manager
Digital Media Group

Hitachi Europe Limited
Whitebrook Park
Lower Cookham Road
Maidenhead
SL6 8YA

Tel: 0044 (0) 1628 585 084
Fax: 0044 (0)1628 585163
Lucy.Hearn@Hitachi-eu.com


<< NAZAJ

NAROČILO NA NOVINARSKE PREDSTAVITVE

Prijavite se za prejem najnovejših novinarskih predstavitev digitalnih medijev Hitachi naravnost na vaše omizje.