Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

Novinarsko središče

HITRA IN ENOSTAVNA BREZŽIČNA POVEZAVA Z NOVIM PRENOSTNIM LCD PROJEKTROJEM HITACHI CPX4

Enostaven za uporabo ter izjemno prenosljiv, obenem pa cenovno zelo dostopen in zmogljiv

Praga, 16. december - Skupina Hitachi Digital Media Group je danes naznanila lansiranje novega LCD projektorja CPX4, ki je zasnovan za zagotavljanje priročnosti in zmogljivosti v modernih poslovnih okoljih, kot so sestanki in predstavitve prodaje. Z enako visoko kakovostjo slike, tihim delovanjem in lahko zasnovo kot popularni CPX2, novi CPX4 obenem koristi še dodatno priročnost Hitachijeve programske opreme za hitro priključitev. Ta lastnost odpravi ključno razočaranje mnogih poslovnih uporabnikov, in sicer z zagotavljanjem hitre in enostavne priključitve CPX4 na PC-je v ožičenem ali brezžičnem omrežju.

“CPX4 zagotavlja naslednji nivo priročnosti za poslovne uporabnike, ki morajo vstopiti v sejno sobo in začeti s predstavitvijo kar najhitreje in brez zamud. Hitachi je vzel cenovno dostopnost in zmogljivost ultra prenosljivega CPX2 in napravil CPX4 še enostavnejši tako, da je poenostavil povezavo v omrežje,” je povedal Axel Kutschke, glavni direktor skupine izdelkov za predstavitve za Hitachi Digital Media Group. “Še nikoli doslej niso poslovni profesionalni uporabniki imeli tako lahko izbiro projektorja, ki ima vse te lastnosti: zmogljivost, prenosljivost, enostavnost in priročnost – vse v enem paketu.” Programska oprema za hitro priključitev na novem CPX4 uporabnikom omogoča povezavo PC-ja in projektorja v le nekaj preprostih korakih. Enostavno vključite projektor, vnesite PIN kodo, prikazano na PC-ju, in že je pripravljen na prikazovanje svetlih in živih predstavitev. Težave s povezljivostjo in požarnimi zidovi so preteklost. Ker je še močnejši, je nanj mogoče na tak način povezati do 4 računalnike, kar naredi predstavitve več uporabnikov hitre, enostavne in brez težav. CPX4 zadovolji celo uporabnike brez računalnika z možnostjo predstavitve brez PC-ja, kar omogoča uporabnikom, da shranijo svojo prestavitev na USB ključ ali SD kartico, ki ga/jo lahko nato vstavijo v projektor.

Ko je enkrat povezan v omrežje, CPX4 koristi tudi Hitachijevo programsko opremo nadzora omrežja, ki omogoča nadzor posameznih projektorjev ali skupin projektorjev. Programska oprema vključuje e-poštna opozorila za rutinske vzdrževalne preglede ali stanja napak, pa tudi oddaljene ali samodejne funkcije, kot je izklop. Možnost “My Image (Moja slika)” omogoča projiciranje slik, ki se prenašajo preko omrežja z drugih računalnikov ali naprav.

CPX4 ponuja XGA slike visokega kontrasta, ki so z 2000 lumni dovolj svetle celo za velike prostore. Obenem pa kratek in širokokotni domet leče omogoča 60” (152 cm) sliko že z razdalje 1,5 m, medtem ko tiho delovanje pri samo 29dB pomeni, da je udobje predstavitve enako tudi v majhnih sejnih sobah.

Kljub svoji ultra prenosljivi naravi, ima CPX4, kot vsi ostali Hitachijevi projektorji, dobre varnostne lastnosti. PIN koda in zaklep “My Screen (Moj zaslon)” preprečujeta nepooblaščeno uporabo, medtem ko detektor premikanja, varnostna nalepka in ključavnica Kensington pomagata odvračati in preprečevati kraje.

Izjemno kompaktne dimenzije in majhna teža CPX4 tudi skrivajo vrsto popularnih Hitachijevih lastnosti, ki si jih ta model deli s svojimi večjimi brati. Te vključujejo novo predložno funkcijo, ki poenostavi pisanje na bele in črne table tako, da nanjo projicira oporne točke. Poimenovanje vhodnih virov, prednastavitve ločljivosti in načini po meri so prav tako zmogljive funkcije, ki napravijo Hitachijeve projektorje enostavne za uporabnike, ki projektorje uporabljajo bolj redko, še posebej zato, ker se formati računalniških zaslonov med seboj še vedno zelo razlikujejo.

Dobavljivost
Hitachi CPX4 je v Evropi na voljo od decembra 2008.


Za dodatne informacije kotaktirajte

Lucy Hearn
Marketing Manager
Digital Media Group

Hitachi Europe Limited
Whitebrook Park
Lower Cookham Road
Maidenhead
SL6 8YA

Tel: 0044 (0) 1628 585 084
Fax: 0044 (0)1628 585163
Lucy.Hearn@Hitachi-eu.com


<< NAZAJ

NAROČILO NA NOVINARSKE PREDSTAVITVE

Prijavite se za prejem najnovejših novinarskih predstavitev digitalnih medijev Hitachi naravnost na vaše omizje.