Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

 <strong>Hitachijeva okoljska vizija 2025 </strong><br />Prispevek skupine Hitachi za zmanjšanja emisij CO2 za 100 milijonov ton letno do leta 2025.

Eko-Hitachi

Hitachi je oblikoval ‘Okoljsko vizijo’, ki bo prispevala k vzdržljivejši skupnosti. Zaradi poslovnih izkušenj in okoljsko superiornih izdelkov, lahko pomagamo zmanjšati emisijo ogljika za 100 milijonov ton do leta 2025.

Naš cilj je, da razvijemo tehnologijo stopnjevanja življenja, ki bo prispevala in ustvarila resično vzdržno skupnost sedanje in prihodnjih generacij.

Izdelki naslednje generacije

Hitachijevi projektorji uporavljajo sestavne dele, ki pomagajo k splošnemu zmajšanju porabe energije in sledi ogljika.

Zmanjšanje sledi ogljika
Delamo na tem, da brzdamo emisije toplogrednih plinov v saki fazi proizvodnega procesta z uporabo naslednjega::

  • ohišja brez barve
    barva lahko sprošča škodljive emisije v zrak in okolje, zaradi tega smo izbrali alternativo za naše projektorje.

  • Zmanjšanje velikosti kartona
    Naši zadnji projektorji so sedaj v manjših kartonih. To pa pomeni, da lahko na eni sami poti transportiramo dvakrat več projektorjev, s tem pa zmanjšamo sledi ogljika.

  • Kartonske šatle, ki se reciklirajo
    Naše kartonske škatle so narejene iz materialov, ki se lahko 100% reciklirajo in tako ne povečujejo nepotrebnih odpadkov.

Predstavljamo 1W stanje pripravljenosti

1 Watt with projector image

Hitachijevi projektorji so stilski, praktični in na najsodobnejših načelih - kljub temu pa trdo delamo, da bi zagotovili da so tudi na vsaki stopnji njihove življenjske dobe zeleni, kolikor se le da. Zato je 1W stanje pripravljenosti pomembna nova funkcija vseh Hitachijevih projektorjev.

Nova direktiva Evropske unije bo morda kmalu omejila porabo elektrike v stanuju pripravljenosti pri projektorjih na 1W. Toda pri Hitachiju, smo že en korak naprej. Kot del naše okoljske vizije, smo že zagotovili, da imajo vsi projektorji, naštete na naslednji strani, to funkcijo, ki varčuje z elektriko. Tako lahko od leta 2010 varčujete z energijo tudi, če morate pustiti projektor v stanju pripravljenosti.

To je le eden od mnogih korakov, ki jih dela Hitachi, da bi zmanjšal vpliv na okolje.

Super Hybrid Filter image

Super hibridni filter
Nov Hitachijev super hibridni filter je najboljše, kar boste trenutno našli na tržišču. Njegova življenjska doba je izjemnih 6000 ur – tako je vzdrževanje manj pogosto, zmanjšajo pa se stroški zamenjave.


Long Lamp Life image

Dolga življensja doba žarnic
Zdaj imate lahko toliko ugodnosti zaradi dolge življenjske dobe žarnice, kot še nikoli prej. Z uporabo novega načina Eco, se življenjska doba žarnice podaljša na več kot 6000 ur* – kar je enako, kot če bi projektor uporabljali tri ure na dan v obdobju deset let.


Long Filter Life image

Dolga življenjska doba filtra
Hitachijev filter mora trajati tako dolgo, kot projektorjeva žarnica. In ker sovpada zamenjava žarnice z zamenjavo filta, lahko oba zamenjate v istem času, čiščenje filtra pa postane nepotrebno.*

*Uporablja se le za najnovejše modele.